Den lille prikken over i en

Nydelige Tone Damli Åberge med skjønne lille Billie og med våre hårspenner !!! JUHUUUU !!!
Den lille prikken over i en ! Skjermbilde 2015-03-13 kl. 08.04.25

Skjermbilde 2015-03-13 kl. 08.04.42

{ 0 kommentarer }

Det er akkurat hva det er….. Den lille prikken over i en.

Nydelig bilde av Fotballfrue med sin lille vakre Nelia med Den lille prikken over i en hårspenne i håret. Sitter støpt kun i baby hår !

Skjermbilde 2014-06-04 kl. 22.25.37

{ 0 kommentarer }

KK dagen 4 april

Jipppiiiiii !

Vi vant konkurransen hos KK for MIN ÅRETS KVINNE !!!!

Jeg nominerte Doris hosDen lille prikken over i en.

Doris hos Den lille prikken over i en er en utrolig fantastisk business dame!!!Skjermbilde 2014-03-04 kl. 19.57.25

♥ Hun designer, produserer og selger håndlaget accessories til jenter i alle aldre, det hele startet i 2007 ved å lage til egne barn. Nå har vi forhandlere flere steder i Norges land.Hårpynten er unik fordi den har antiskli inni spennene, som gjør at den sitter der hvor de skal hele dagen. Vår lille babyspenne er også noe for seg fordi den sitter i bare et par hårstrå og er veldig lett å sette i håret. Mye tid og møysomhet er lagt i hver spenne. Vi håper du som tilhenger og kunde har mye glede av Den lille prikken over i en !

Ikke bare er hun en fantastisk business dame, men hun er også sporty og en super mamma til to flotte døtre. Doris gikk ned 15 kg og begynte med Kiting på land og på vann. Hun inspirer meg og flere kvinner til å tørre å stå på, prøve nye ting og aldri gi opp ! Du er MIN ÅRETS KVINNE Doris !

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 20.16.02

Tenk at vi vant  ! Vi er blitt invitert til KK dagen – en verdi av kr 1398,- og goodie bag til en verdi av kr 900,- Vi skal få oppleve en hel dag med feelgood, foredrag av bla Bård Tufte, Jo Nesbø, Sigrid Bonde Tusvik m. fl kjendiser. Make up, deilig mat og bobler ! Gleder meg skikkelig ! Du kan også bli med ! Bare gå inn på linken så får du mer info. KK dagen

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 19.53.37

{ 0 kommentarer }

Den lille prikken over i en

Se det fine farge kartet !!!!!!!!!! SÅ fresht! Masse nye spenner for sommeren !!!!

2014-01-24 18.49.23

{ 0 kommentarer }

11 dager til 17 mai !

Her jobbes det på spreng! Selger 17 mai spenner fra Den lille prikken over i en,  så det suser. Legger ut bilde av de nyyyyydelige 17 mai spennene! Send mail eller sms til meg så får du vite hvor din nærmeste forhandler er. camilla@camillasmith.no tel 92011777.

IMG_0393

IMG_0398

 

 

{ 0 kommentarer }

Fredag besøkte jeg nettbutikken LilleVea. SUPER søte Cecilie og Susanne tok meg vel i mot og viste meg rundt. De kjøper Pepe Jeans, Chillnorway og Den lille prikken over i en av meg. Nå skal de begynne med 2 av mine nye merker Pop Cutie accessories og Boldstatements, Jipppppiiii !!!! De har masse flotte merker og har super serivce!!!!

{ 0 kommentarer }

I går var jeg på besøk i Stavern hos Superkid! Butikken er sååå søt at det er vel verdt 2 timer i bil, hver vei. Hun har mange kunder som kommer langveisfra for å handle hos henne. Nydelige eier og driver Lene har lykkes med sitt konsept. Butikk og nettbutikk + på MIINTO.  Leker og nydelige små klær til alle aldre. Hun fører bla. Pepe Jeans, How to kiss a frog, Den lille prikken over i en, Chillnorway og Tina Wodstrup.

Hvor blir det av sommeren? Jeg som har sommerdekk…. hjeeeelp! God deilig helg til alle!

IMG_8551IMG_8531

Hvor ble det av sommeren ?

{ 0 kommentarer }

Prikken over i-en !

Marc Jacobs har endelig skjønt det!!!! Det er den lille prikken over i-en som er INN!!!! Både dette nr av Henne og Elle har skrevet om Marc Jacobs nye parfyme Dot og hans lidenskap til polkadotter og prikker.  Vi sier:  Velkommen etter, Marc. Det er den lille prikken over i-en, som teller. Det har vi lenge visst. Kanskje vi skal lage noen sløyfer til hyllest for Marc ? Røde med svarte prikker….. Hvem vet, kanskje de allerede er i julekolleksjonen som kommer i slutten av oktober. Vi gleder oss !!!!!!!!!!!!!

{ 10 kommentarer }