Hva sier kundene?

referanser

Jeg liker å trene, det gir meg som voksen kvinne styrke, slik at jeg som liker å være aktiv på ski og i skog og mark opplever mestring. Camilla tilpasser et treningsprogram, som passer mine mål og ikke minst pusher meg, slik at jeg blir sterkere. Jeg liker også at latteren sitter løst. Jeg gleder meg til hver time! 🥰

Johanne Skolt

PT privat

Styrketreningen blir en fest med Camilla! Hun varierer øvelsene og finner passende utfordringer. Hennes smittende humør og energi inspirerer meg til å klare mer enn jeg tror jeg kan!

Gleder meg til hver time!

Ellen Hov

PT duo

Camilla er superinspirerende, entusiastisk, blid og ikke minst nøye med at du gjør hver øvelse riktig!  Hun lager variert program som er skredder sydd for den enkelte, enten om du vil ha trening ute i naturen, hjemme hos deg eller hos henne. Jeg blir inspirert

til å trene mer og i godt humør. Vinn vinn!

Guri Schanke

PT privat

Jeg gleder meg til timene med Camilla fordi hun er inspirerende og legger opp gøyale, varierte timer som gir raske resultater. Camillas positive varme energi smitter. Sikkert derav etternavnet Smith. Jeg kan virkelig anbefale henne som PT og trekker frem elementer hun tilbyr som fanger meg: Variasjon, kreativ trening, innslag av alt fra crossfit, tabata og yoga i tillegg til et hav av ulike gode styrke og kondis-øvelser!!!

Karianne Finngård

PT privat

Jeg ønsket et treningsprogram og oppfølging digitalt som passer en travel hverdag på hjemmekontoret. Målet med treningen har vært å kickstarte en boost for kropp og sjel frem mot sommeren. Så langt har treningen med Camilla overgått forventningene. Hun er tilpasnings dyktig, faglig sterk og har en energi som gjør at du går fra timen med et stort smil. Jeg gleder meg til hver time – og det er akkurat slik det skal være!

Julie

PT online

Jeg opplever Camilla Smith som en meget positiv, energisk, interessert og dyktig PT. Camilla følger opp og sprer en glede til treningen.

Selv om treningen er tidlig om morgenen kjenner jeg en ekstra energi når Camilla kommer. Jeg vil anbefale Camilla til alle som trenger en PT som ser deg.

Kristian Jøranstad

PT privat

Camilla er en trener som er svært flink til å høre etter og klarlegge dine behov og legge opp timer etter det. Hun tar seg god tid til å lytte til din livssituasjon  og kommer med tips og råd  til øvelser som kan forebygge skader,  og øvelse som også kan gjøres på hjemmebane. Den største fordel med Camilla som trener er at hun gir deg masse motivasjon underveis og er flink til å påpeke fremgang.I tillegg er hun svært opptatt av og veilede slik at øvelsene utføres riktig.  For meg som ikke liker helsestudio er det også en fordel at hun tilbyr utendørs trening . Jeg er imponert over hvor flink hun er å tilpasse treningsøvelser ute og at det er stor variasjon i programmet. Det gjør at jeg gleder meg og prioriterer timene som jeg har med Camilla til tross for svært hektisk jobbhverdag, da jeg merker at jeg får mer energi og kjenner at kroppen blir sterkere. Jeg vil anbefale Camilla til venner og kjente og vil  oppfordre  andre til å ta en prøvetime !

Ninja Roede

PT duo